woensdag 9 maart 2011

Nog wat flockwerk...

Er is in blogland (en waarschijnlijk ook ver daarbuiten) al heel wat afgeflockt. Toen ik dat de eerste keer zag wilde ik het ook meteen! En hoewel geduld niet mijne sterkste kant is controleerde ik elke dag ne keer of 3 of ik geen post had na het bestellen van mijn eerste vellekes flockfolie.
Eerst maakte ik enkele dingen voor mijn eigen kinders, ne mens moet het allemaal eerste eens uitproberen, nietwaar...
De oudste, souspull loze, piraat wilde er wel eentje met een werkbank op... google afbeeldingen liet mij hier een beetje in de steek dus probeerde ik zelf iets te tekenen... 't moest een werkbank zijn met werkgerief en twee schuifjes...
Het was aardig gelukt dus deed ik maar wat verder. Gewoon met kleurplaten en google afbeeldingen:
De twee broertjes kregen natuurlijk ook enkele nieuwe truitjes... Alles netjes op tijd klaar tegen kerst!
Voor mijn jongste piraatje; de gemakkelijkste rebus ter wereld (hoewel de papa het toch niet direct doorhad...)
Voor ons middelste ventje maakte ik er ook een paar... En blij dat ze waren! Ik had nooit kunnen denken dat mijn kinderen zo tevreden zouden zijn met een hoop zelfgemaakte cadeautjes! Dat hebben ze nu wel zichzelf aangedaan; dat zal nog meer voorkomen, zelfgemaakte cadeautjes!

Omdat ik nog altijd niet uitgeflockt was maakte ik voor mijn ventje's petekind ook twee t-shirts...
En wat hebben we nu geleerd?
Ik maakte alle t-shirts op dezelfde manier. Volgens haar voorbeeld, want ik doe ook niet graag twee keer fijn werk en het moet vooruitgaan! 'k Heb nen hekel aan getreuzel... En dat werkt goed en gemakkelijk!
Maar... Ik koop nooit nog oranje! 'k heb misschien gewoon pech gehad maar de twee dingen die ik met oranje deed zijn wat mislukt... De vrachtwagen is eigenlijk echt niet goed gelukt! Voor de sportman ging ik dan wat voorzichtiger te werk maar ook daar kon je aan zien dat het niet super was... jammer eigenlijk!

Voor degenen die ik aangestoken heb en ook willen gaan flocken: ik haalde mijn eerste vellen bij haar. Over alles heel tevreden maar ik vond dan goedkopere (en zelfde kwaliteit) hier. En bij mijn bestelling van ik denk een vel of 8 kreeg ik er gratis eentje bij in een kleur die ik nog niet had besteld! Altijd leuk, zo iets extra!

Bij deze kan iedereen de komende cadeaus al raden zekers???

2 opmerkingen:

  1. Wat een leuke tekeningen die je geflockt hebt!
    Ben je al aan de A-lijn rok begonnen? Als ie op je blog staat wil ik 'm graag linken bij mijn berichtje met het patroon.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke flocks seg! Het ziet er hier veelbolvend uit, die laptoptas is wel haalbaar zenne, begin eerst met een klein ritstasje als oefening en nadien zal het wel gaan. En anders mail je maar voor wat hulp;)

    BeantwoordenVerwijderen