maandag 7 maart 2011

Het aller eerste stuk dat vanonder mijn (mama's) naaimachien kwam...

Mijn aller eerste naaisel. Een potlodenzak met haar handleiding. Niet helemaal volgens de hanleiding want ik begreep er in het begin geen snars van. Maar bon, 'k vond het toch mooi dus besloot ik er nog wat te maken.
Voor het oudste piraatje (met een kikker knuffel):
Al een beetje meer volgens de handleiding maar toch nog niet helemaal. In plaats van een lintje stikte ik een klein haarelastiekje tussen de zijnaad. Past mooi rond het knoopje en is voor mijn jongens makkelijker te sluiten dan met een lintje.
En dan ook nog eentje voor het middelste piraatje. Eentje met het appelstofje want zijn lievelingskleur is rood:
Deze ging wel volgens de handleiding. Echt, zo gemakkelijk! Ik snap nog altijd niet dat ik het niet van de eerste keer door had...
En de piraatjes, die waren heel blij met hun kerstcadeautjes!!!

2 opmerkingen:

  1. Leuk hoor, jouw eerste potlodenrol is veel mooier geworden dan de mijne! En meestal snap je iets niet van de eerste keer (bij mij is het toch zo, maar dan moet ik eens proberen om 2x hetzelfde te maken om te weten of het echt daaraan ligt).
    Zo te zien ben ik je eerste volger, en ik zal die vast met veel plezier volgen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo mooi! De potloodrol is mijn volgende naaiprojectje, als hij zo mooi wordt als de jouwe zal ik héél blij zijn! Echt chic als dat je eerste naaiseltje was! (ik snap trouwens ook nog steeds bitter weinig van de uitleg! ;-))
    Heel leuk idee met het elastiekje en het knoopje trouwens, staat er een patent op? ;-) Anders zou ik het misschien wel eens durven pikken...

    BeantwoordenVerwijderen